March, 2012

Lav Backup af Bærbare

March 29th, 2012

Du ville blive overrasket over at høre om de oceaner af data på bærbare computere, som er blevet uigenkaldeligt tabt. Men vi behøver ikke tage tid ud til at skabe væsentlige sikkerhedskopier på vores bærbare computere.

Lad os se det i øjnene – en computer, er ikke et hundrede procent pålidelig maskine. Harddisken kan gå ned, få laptops forlagt eller tabt gøre den ubrugelig. For at sikre, at vores værdifulde oplysninger, der er gemt aldrig tabt for evigt, må vi sikre os backup af de lagrede oplysninger.

Vidste du, at i de seneste år, har over en million bærbare computere blevet stjålet i USA alene? når en bærbar computer bliver stjålet, chancerne er, at det aldrig vil blive fundet. I dette tilfælde er ejeren ikke blot uden en bærbar, men også uden nogen information!

Back up af data er så meget desto mere vigtigt, hvis du har forretningsoplysninger er gemt på din computer, selv hvis du kører med virtualization software. Ligesom stationære computere, hvor du kan oprette tilbage ups, kan du oprette tilbage ups i din bærbare computer så godt. Ved hjælp af online-tjenester, remote backup services, vmware backup, eller mange andre metoder er til rådighed, som hjælper dig til at gemme backup oplysninger på din bærbare computer.

En af de bedste måder at gemme data, er at brænde en data-cd. Disse data-cd’er har 700 MB hukommelse, som kan rumme en masse data og filer. For at gøre dette skal du bruge en CD / RW brænder indbygget i din bærbare computer. De fleste af de nyere modeller bærer denne facilitet.

Den største ulempe af bærbare computere er, at lagerkapacitet og sikkerhedssystem ikke er så dygtig som en desktop. Da desktops er mere magtfulde, kan de gemme data, herunder sikkerhedskopier i et snuptag.

Bærbare computere er designet til folk på farten – så tanken om at holde back up data aldrig krydsede nogens sind. Når det sker, er det måske for sent.

Som allerede nævnt den hurtigste og nemmeste måde at oprette backup til din laptop er at bruge online-back up-tjenester. Baseret på hastigheden på din internetforbindelse, kan operationen tage fra flere minutter til flere timer. Selvom processen er tidskrævende, men det er værd at bruge tid som ved slutningen af ​​dagen, er du forlod tryg og sikker.

Holde en back-up af data er altid sikkert, om du bruger en bærbar computer til personlig eller officiel anvendelse. Prøv og oprette dine backup mindst en gang om måneden eller oftere, afhængigt af mængden af ​​oplysninger, du gemmer hverdagen.

Hvilket snowboard til din skiferie?

March 13th, 2012

Køb af et Snowboard er ikke så problemfrit, som det plejede at være. Der er cirka 20 forskellige typer af Snowboards. Med så mange enorme valg, brug for snowboarder i dag at være vidende, så jeg satte denne liste sammen i håb om, at sådan køber du en Snowboard vil være en spændende og behagelig oplevelse.

Der er mange forskellige typer af snowboards tilgængelige i dag. Her er de mest almindelige typer af snowboards: Freeride, Freestyle, Backcountry, Park / Pipe, Børne, Kvinde, boardercross og Signature Series boards. Som du kan se dig, har du dit arbejde skåret ud for dig i at gøre en beslutning om, hvad bestyrelsen til at opkøbe.

Snowboard køb nødvendiggør et par centrale spørgsmål der skal besvares, men du vil blive støttet i at vide, at du ved nu, har svarene. Din, højde vægt, kørestil og mund størrelse er de vigtigste funktioner, der vil klassificere egnet bredde, form, stivhed og højde af bestyrelsen du vil købe.

Selv om der er andre faktorer, der skal tages i betragtning, et par af dem, du bør være bekendt om, er dine snowboarding evner, kørestil og hvor du bruger dit snowboard. Den kørestil du har en præference for, vil give en hånd med til at bestemme den slags bord, du burde købe. Der er en masse forskellige meninger om de utallige ridning stilarter der er, men jeg vil dele dem op i tre hovedkategorier af ridning stilarter.

All Mountain og Freeride stil-en freeride eller en all mountain snowboarder gøre brug af hele bjerget. Du nyder at fange luft, udskæring og stort set alle ridning aspekter. Dette er essensen af ​​snowboarding. Mens en klichéfyldte udtryk i snowboarding, er freeride stadig den bedste måde at skildre de fleste snowboardere. Disse ryttere finder glæde ved det hele om snowboarding: det fantasien, der kun kan forstås glider på half-pipen, den forbløffende fornemmelse af udskærings en tur på skråninger, følelsen af ​​fly, du får på lift-off fra den store luft spring , og følelsen af ​​frihed man bliver glider på ny sne. Det er stadig ufatteligt første-satsen sjov på peppet skråninger. Til næste i rækken vil vi præsentere det følgende.

Freestyle eller Teknisk ridning, involverer det meste spring, trick ridning, tog glidende, grabber, jibbing, spins og rive den op. Teknisk freestyle ridning er normalt sat op i parker eller i nærheden af ​​halfpipe. For en begyndelse snowboarder, er freestyle og tekniske boards det bedste valg. Denne stil er vellidt blandt de yngre snowboardere. Mange af nutidens tekniske freestyle-ryttere kommer til snowboarding med en forståelse som en BMX, in-line skater, skateboarder eller andre action sportsgrene forhold. Mens gearet specifikt til denne kategori af rytterens excellerer i parken og rør ridning, kan det også være meget fleksibel i hele bjerget på mindre end fuld hastighed. Vi vil nu gå videre til den sidste kategori.

Carve / Alpine style-samler hastighed og dybe drejning og få mest af alt bjerget har til at fremsætte. Alpine ryttere er gentagne gange skifter fra en tur til den næste. Det handler om hårdt udskæring og høj hastighed. Ekspert skiløbere, der beslutter at lære snowboard tendens til at lide udførelsen af ​​udskæring boards, men stivere flex og smallere bredde kan gøre dem intolerant for begyndere. Disse typer af ryttere er genkendelige ud fra mængden, og de bliver altid set om en rende i sneen med hver tur. Disse ryttere “bruge” en snowboard kant som ingen andre, mens du bruger autoritative kroppens bevægelser og tyngdekraften som deres ven, alpine ryttere nyde sporten, når de er knyttet til sneen.

Konklusionen er, er disse det grundlæggende i Sådan køber du en Snowboard. Alle de vigtigste spørgsmål er blevet lukket, og forhåbentlig købsprocessen vil være enklere for dig.

Men husk på, at uanset hvad du vælger at købe, så husk at det er dit valg, og at ingen har ret til at påvirke dig på alle.