Lav Backup af Bærbare

Du ville blive overrasket over at høre om de oceaner af data på bærbare computere, som er blevet uigenkaldeligt tabt. Men vi behøver ikke tage tid ud til at skabe væsentlige sikkerhedskopier på vores bærbare computere.

Lad os se det i øjnene – en computer, er ikke et hundrede procent pålidelig maskine. Harddisken kan gå ned, få laptops forlagt eller tabt gøre den ubrugelig. For at sikre, at vores værdifulde oplysninger, der er gemt aldrig tabt for evigt, må vi sikre os backup af de lagrede oplysninger.

Vidste du, at i de seneste år, har over en million bærbare computere blevet stjålet i USA alene? når en bærbar computer bliver stjålet, chancerne er, at det aldrig vil blive fundet. I dette tilfælde er ejeren ikke blot uden en bærbar, men også uden nogen information!

Back up af data er så meget desto mere vigtigt, hvis du har forretningsoplysninger er gemt på din computer, selv hvis du kører med virtualization software. Ligesom stationære computere, hvor du kan oprette tilbage ups, kan du oprette tilbage ups i din bærbare computer så godt. Ved hjælp af online-tjenester, remote backup services, vmware backup, eller mange andre metoder er til rådighed, som hjælper dig til at gemme backup oplysninger på din bærbare computer.

En af de bedste måder at gemme data, er at brænde en data-cd. Disse data-cd’er har 700 MB hukommelse, som kan rumme en masse data og filer. For at gøre dette skal du bruge en CD / RW brænder indbygget i din bærbare computer. De fleste af de nyere modeller bærer denne facilitet.

Den største ulempe af bærbare computere er, at lagerkapacitet og sikkerhedssystem ikke er så dygtig som en desktop. Da desktops er mere magtfulde, kan de gemme data, herunder sikkerhedskopier i et snuptag.

Bærbare computere er designet til folk på farten – så tanken om at holde back up data aldrig krydsede nogens sind. Når det sker, er det måske for sent.

Som allerede nævnt den hurtigste og nemmeste måde at oprette backup til din laptop er at bruge online-back up-tjenester. Baseret på hastigheden på din internetforbindelse, kan operationen tage fra flere minutter til flere timer. Selvom processen er tidskrævende, men det er værd at bruge tid som ved slutningen af ​​dagen, er du forlod tryg og sikker.

Holde en back-up af data er altid sikkert, om du bruger en bærbar computer til personlig eller officiel anvendelse. Prøv og oprette dine backup mindst en gang om måneden eller oftere, afhængigt af mængden af ​​oplysninger, du gemmer hverdagen.

Comments are closed.